Over ons

Bertine
Bertine van Kraaij
Mantelzorgexpert

Ik ben Bertine van Kraaij. Mantelzorgers ondersteunen en bijstaan doe ik met veel plezier en vol overgave! Zelf heb ik voor veel verschillende mensen mantelzorg verleend en vaak gezocht naar oplossingen en mogelijkheden. Wat had het me een tijd en energie gescheeld als iemand mij daarbij had kunnen ondersteunen.

Ik ben dus blij en trots dat ik in 2020 afgestudeerd ben als gecertificeerd Mantelzorgmakelaar en dat ik nu zelf die ondersteuning aan mantelzorgers en hun naasten aan kan bieden. Ik bijt me graag vast in (complexe) vraagstukken om ervoor te zorgen dat de mantelzorger de balans in zorgen weer terugvindt.

Elke
Elke Martinali
Mantelzorgexpert

Ik ben Elke Martinali. Ik heb een groot hart voor de mensen om me heen. Mijn drempel is laag, mensen weten mij te vinden met hun vraagstukken. Ik kom graag echt in verbinding met mensen.

Mijn jarenlange ervaring als secretariële en administratieve professional in combinatie met mijn ervaring als mantelzorger heeft me gebracht tot de opleiding Mantelzorgmakelaar bij Auxilium Academy.

Het is mijn passie om mensen te ontzorgen. Ik gun mantelzorgers en zorgvragers, dat ze al dat uitzoeken en geregel aan iemand anders kunnen overlaten. Dit zodat ze weer balans in zorgen ervaren.

Vragen?

Ben je mantelzorger, zorgprofessional of werkgever en wil je weten wat 'Balans in zorgen' voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak!